Media Movers

Media Movers is als enige bureau in Nederland gespecialiseerd in outplacement en loopbaancoaching binnen de uitgeverij- en mediasector. Media Movers begeleidt alle mensen die binnen een media organisatie werken. Van ondersteuning, productie tot directie. De kracht is dat Media Movers weet hoe een media organisatie werkt, welke functies er allemaal bestaan en welke competenties er nodig zijn. Hierdoor begrijpen zij mensen sneller en hoeven ze gewoon minder uit te leggen.

 

Loopbaancoaches

Bij Media Movers werken gedreven senior loopbaancoaches, die de sector kennen als hun broekzak en 
die gemotiveerd worden door slechts één passievolle wens: mensen ècht verder helpen in hun werk. Juist omdat zij uit eigen ervaring weten hoe belangrijk en hoe leuk werken in een media omgeving kan zijn!

Samenwerking

Per 1 mei 2012 maakt Media Movers deel uit van 227 Media. Door deze samenwerking bieden wij mensen het totale spectrum aan kansen en mogelijkheden om binnen en buiten de sector aan de slag te gaan. Ons grootste onderscheid is dat wij net zolang doorgaan met begeleiding van mensen totdat zij een nieuwe baan hebben gevonden of gestart zijn als eigen ondernemer. Dit is geen baangarantie, maar wel begeleidingsgarantie. Of dit nu 2 maanden of 2 jaar duurt. Wij haken nooit af en blijven je steunen, motiveren en tips geven! 

Lars Timmermans

Lars Timmermans is de eigenaar van Media Movers: samen met ons snel groeiende team gaan wij voor het maximale resultaat om mensen daar te brengen waar ze zelf hebben gekozen te willen zijn. Daarvoor kun je ons 7x24 bereiken en wakker maken. Mocht je dit dus willen proberen, bel of mail gerust! Daarbij hebben wij geleerd dat de enige manier waarop coaching succes kan hebben de persoonlijke klik is. En de coaching daar plaatsvindt waar jij het prettig vindt. Dit kun je alleen achterhalen door met elkaar in gesprek te gaan. Ik nodig je daarom graag uit om geheel vrijblijvend kennis te komen maken. Laat maar weten waar en wanneer, wij passen ons graag aan, want het gaat uiteindelijk om jouw toekomst!

Meer informatie vindt u op de website Media Movers.
  vacatures
  inAmsterdam
  inMaarsbergen/Utrecht
  alle vacatures
  227 MEDIA

  Villa Anderstein
  Andersteinweg 2
  3953 BA Maarsbergen
  0343-461255
  info@227media.nl
  routebeschrijving

  Zie Contact voor de adresgegevens van 227 Data Scientists

  OTYS Recruiting Technology © 227 Media | Sitemap