Onze diensten

227 Media is hét bureau in Executive Search, Recruitment en Interim Management voor Media-, Content- en Entertainment-bedrijven. Wij richten ons vooral op executive functies en professionals voor middle management niveau.

Content

Rode draad in ons klantenbestand is feitelijk de factor Content: al onze klanten zijn actief bezig met het publiceren van content in welke vorm en via welk medium ook. Of ze spelen een ondersteunende rol in dat proces. Het spreekt daarbij vanzelf dat 'online' in onze portfolio, van zowel kandidaten als opdrachtgevers, een kernbegrip is. Immers, content wordt meer en meer via het online kanaal verspreid, en specifieke online competenties worden steeds belangrijker.

Consultants

De consultants van 227 Media hebben allen een ruime ervaring in de uitgeverij- en mediasector. Wij "spreken de taal" en weten wat er speelt. De praktijk heeft geleerd dat juist dat onze grote kracht is en we daardoor beter in staat zijn om ook bij lastige vacatures en profielen dé juiste kandidaat voor u te vinden. Wij beschikken over een groot en actief netwerk en ons streven is om alle potentials en high potentials werkend in de mediabranche te kennen.

Functies

Is uw bedrijf actief in de uitgeverij of mediasector, dan bent u bij 227 Media aan het juiste adres. Wij bemiddelen in functies  (zowel vast als interim)  op directie- en (middel)managementniveau, in de disciplines: uitgeven/product management/uitgeefmanagement, (hoofd)redactie, marketing en sales(management). Maar ook projectmanagement, business development, content management en (zwaardere) staffuncties waarin specifieke kennis van de sector van belang is, bijvoorbeeld in Finance, Productie en IT.

Recruitment en Executive Search

Ons werving & selectie proces is onderverdeeld in Recruitment en Executive Search. Bij recruitment gaat het om de werving & selectie van young professionals, middle- en seniormanagers. Executive Search betreft directie- en MT-niveau. Hier leest u meer over werkwijze van Recruitment en Executive search.

Interim

Wilt u tijdelijk een mediaprofessional inzetten dan bent u bij 227 Media ook aan het juiste adres. Lees hier meer over onze Interim werkwijze.
227 MEDIA

Villa Anderstein
Andersteinweg 2
3953 BA Maarsbergen
0343-461255
info@227media.nl
routebeschrijving

OTYS Recruiting Technology © 227 Media | Sitemap