Algemene boeken

In 2015 was het meest geschonken kerstcadeau een boek. Literatuur, kookboeken, kinderboeken, wie is er niet mee in aanraking gekomen. De wereld van het algemene boek verandert ook, maar veel blijft gelukkig. Want de consument houdt nog steeds van boeken en na een stevige daling is de markt weer goed aan het aantrekken.

Uitgeverijen van algemene boeken

In de uitgeverijen van algemene boeken verandert veel: de distributie langs digitale shops neemt sterk toe, het e-book komt – zij het nog niet zo snel – op en voor bepaalde categorieën boeken biedt de toevoeging van digitale informatie via web en app mogelijkheden. Verder zijn er natuurlijk contentbrooking, het exploiteren van kanalen buiten de traditionele en ook andere businessmodellen, zoals spotify-achtige, die maken dat er nieuwe impulsen gegeven kunnen worden aan de bedrijfstak.

Ook in marketing is veel aan het veranderen, met name door social media. Dat alles vertaalt zich in de behoefte aan instroom van mensen die met de innovatieve zaken kunnen omgaan, die gewend zijn om in digitale omgevingen te experimenteren en te opereren. Met name op die plekken voorziet 227 Media in een functie: we kennen immers het gehele spectrum van media en weten waar vergelijkbare ontwikkelingen al op gang zijn of waar goede ervaring zit.

En verder zijn we goed thuis in boekenland, kennen veel bedrijven van binnenuit en zijn we voortdurend bezig om ook onze horizonten op de toekomst te richten. Want het gaat er niet alleen om bij te blijven, maar vooral ook pro-actief te zijn.

Meer weten?

Binnen 227 Media zijn Klaas de Boer (Senior Consultant) en Karin van Lindenberg (Recruiter) actief in de Algemene boeken markt. Klaas deelt zijn kennis en inzichten graag met u met betrekking tot uw organisatie. Bel Klaas op 06-51282760 of mail hem via klaasdeboer@227media.nl

Bent u zelf een talent in de algemene boeken markt, klik dan hier: Inschrijven

2016 bruisend jaar voor de boekenliefhebber


Liefhebber van boeken? Lees hier meer over 2016 Jaar van het boek. Mede georganiseerd door Klaas de Boer.
227 MEDIA

Villa Anderstein
Andersteinweg 2
3953 BA Maarsbergen
0343-461255
info@227media.nl
routebeschrijving

OTYS Recruiting Technology © 227 Media | Sitemap