HR op maat voor mediabedrijven


De afgelopen jaren hebben veel mediabedrijven gesneden in kosten en personeel. Zeker ook in stafafdelingen. Daardoor zijn op veel plekken de HR-disciplines ingekrompen.

Toch is er (vaak incidenteel) behoefte aan extra handen en denkkracht. Bijvoorbeeld bij reorganisaties, projecten als het ontwerpen van een beoordelingssystematiek of een piek in de recruitment activiteiten. Bovendien is de CAO sinds 1 januari jl. ingrijpend gewijzigd, waarbij de werkgever ook de plicht heeft de loopbaanontwikkeling van zijn medewerkers bewust ter hand te nemen. Allemaal zaken die extra aandacht vragen, waar in de dagelijkse routines niet altijd tijd voor is.

Daarnaast horen wij steeds meer dat bedrijven overwegen om de HR discipline flexibeler vorm te geven. Dat speelt bij kleine bedrijven die zich vaak geen vaste HR adviseur kunnen veroorloven. Maar ook bij middelgrote bedrijven die te maken hebben met tijdelijke pieken in de workload.

Op dat moment is het handig dat er op maat HR capaciteit ingehuurd kan worden. In de vorm van ervaren professionals die kennis hebben van de media cao’s, die weten wat er binnen een media organisatie speelt, die de verschillende functies kennen en die ook de gevolgen van digitalisering binnen de sector begrijpen. Dit zorgt ervoor dat je direct dezelfde ‘taal’ spreekt en het beperkt de inwerktijd tot een minimum.

Wij zagen deze ontwikkeling en mede op verzoek van enkele van onze klanten hebben wij HR op Maat ontwikkeld. Afhankelijk van het onderwerp zoeken wij voor u een tijdelijk HR manager of -specialist, altijd met ruime ervaring binnen de media-sector. Maar u kunt ook een abonnement nemen op onze virtuele HR office, precies in de omvang die u past.

Meer weten?

  vacatures
  inAmsterdam
  inMaarsbergen/Utrecht
  alle vacatures
  227 MEDIA

  Villa Anderstein
  Andersteinweg 2
  3953 BA Maarsbergen
  0343-461255
  info@227media.nl
  routebeschrijving

  Zie Contact voor de adresgegevens van 227 Data Scientists

  OTYS Recruiting Technology © 227 Media | Sitemap