Publishing

Tot voor kort was B-to-B publishing vakinformatie. Vele grote en kleine uitgevers waren er in actief met tijdschriften, boeken, cursussen, websites.

De wereld van vakinformatie is de afgelopen tien jaar geëvolueerd. In snel tempo werden nieuwe diensten ontwikkeld, die de activiteiten van de publisher diep in het hart plaatsen van de vakuitoefenaar. Met digitale diensten, handige programma's of platforms waarin gehandeld wordt. Tijdens dit proces is er een fundamentele herschikking van de portfolio's geweest. De grote ondernemingen namen afscheid van de sectoren, waar een lagere 'need to know' is en ook de kansen om langs digitale weg de klant bij te staan met diensten en processen geringer was. Nieuwe clusters zijn zo ontstaan.

Bij 227 Media hebben we dit allemaal nauwlettend gevolgd. En niet alleen dat: we hebben bij veel bedrijven onze kennis en netwerken ingezet om op zoek te gaan naar andere competenties en profielen. Daarmee konden we in veel gevallen onze klanten helpen aan mensen met wie zij innovatie-stappen konden zetten.

Meer weten?

Twee van onze consultants houden zich bezig met publishing: Klaas de Boer en Stef Löhr. Zij gaan graag met u in gesprek over wat wij kunnen betekenen.
227 MEDIA

Villa Anderstein
Andersteinweg 2
3953 BA Maarsbergen
0343-461255
info@227media.nl
routebeschrijving

OTYS Recruiting Technology © 227 Media | Sitemap