Medior Data Analist E-commerce (VERVULD)

Voor Mediahuis Amsterdam zoeken we een Data Analist E-commerce (sales-analist)

 

Amsterdam
E-commerce
Vast
HBO
3-5 jaar
€ 3000 - € 4000 € 4000 - € 5000
40 uur
Nieuw

Functie omschrijving Medior Data Analist E-commerce (VERVULD)

Onze klant heeft een onstopbare wil om te slagen. Beter gezegd, om elkaar te laten slagen. We gaan je niet eenzijdig uitleggen hoe alles in elkaar moet steken, maar we kunnen je wel aangeven welke uitdagingen er binnen deze functie op je liggen te wachten:

Operational excellence, we zijn druk bezig met het optimaliseren van onze processen richting onze leveranciers en er zijn genoeg eindjes die aan elkaar geknoopt moeten worden.

Marketing analytics, we gaan graag efficiënt om met onze marketingkanalen. Jij helpt in kaart te brengen welke kanalen het beste presteren en welke product match een schot in de roos is.

We geloven dat data niet beperkt moet zijn tot één functie. Jij enthousiasmeert collega’s met jouw passie voor data en real-time inzichten hoe ze dit zelf in hun eigen werk kunnen gebruiken. Iets met een vis en een hengel.

Functie eisen Medior Data Analist E-commerce (VERVULD)

Wat op je CV staat is belangrijk maar lang niet het enige waar we belang aan hechten. Minstens even belangrijk is de passie voor data en de ervaring in e-commerce. We geloven wel dat bewezen kennis van en ervaring met reporting en dashboarding tools je gaan helpen om op deze plek succesvol te zijn. Je bent verder communicatief sterk, sociaal vaardig, beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en krijgt energie van deadlines.

Wat neem je mee?

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent flexibel en geeft graag gevraagd en ongevraagd advies
  • Ervaring in verzamelen, analyseren en rapporteren van (on)gestructureerde data uit verschillende bronnen.
  • Bewezen kennis van en ervaring met Google Analytics, Microsoft PowerBi en Google Tag Manager.
  • Het is een pré wanneer je ervaring hebt met Blueconic, Hotjar, DAX en de talen R en Phyton.

Bedrijfsprofiel

Mediahuis E-commerce is het snelst groeiende onderdeel van Mediahuis Nederland. Dat is het resultaat van een ambitieus team en een succesvolle strategie: webshops rondom de grote eigen nieuwsmerken met een uitgekiend aanbod. Dat succes smaakt naar meer en daarom schaalt Mediahuis E-commerce verder op naar de journalistieke titels in het noorden (NDC Mediagroep) en het zuiden (Mediahuis Limburg). Om deze groei nog verder te versnellen, zoeken we een Data Analist E-commerce. In deze brede rol ben je verantwoordelijk voor zowel de marketing- als de business analytics van onze webshops.

Arbeidsvoorwaarden

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. En dan niet omdat je in het geval van deze pandemie soms letterlijk vanuit je eigen huis werkt.
  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een inspirerend en ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld.
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuis universiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Vanzelfsprekend krijg je een passende beloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een goed pensioen en persoonlijk keuzebudget (PKB)) maar ook een laptop en telefoon als je belooft aandacht te houden voor een juiste werk-privébalans.
Medior Data Analist E-commerce (VERVULD)
Meer informatie? We bellen je terug

Let's get in touch

Bel mij terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

227 Media gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.