Learning

Het tempo waarin de arbeidsmarkt verandert, neemt snel toe. Globalisering, digitale transformatie, robotisering en technologische ontwikkelingen stellen steeds andere en hogere eisen aan de vaardigheden en competenties van werkenden. Leren is een van de belangrijkste onderscheidende activiteiten voor de toekomst. 

Wij onderschrijven deze trends: “Het vinden van de juiste talenten wordt steeds complexer. Innoverende organisaties zoeken naar Learning & Development professionals met een brede achtergrond en een specifieke specialisatie die nauw samen moeten werken met andere disciplines. Verder zien we door de toenemende digitalisering niet alleen het leergedrag veranderen, maar ook de eisen die aan leermiddelen worden gesteld. De sterk groeiende vraag naar mensen die op het snijvlak van content, business, didactiek en technologie opereren, is voor ons aanleiding om 227 Learning op te richten.”

Wat biedt 227 Learning?
227 Learning verbindt professionals en opdrachtgevers in de L&D en Learning markt. Het sterk gespecialiseerde team – onder leiding van Sanne de Kemp - bemiddelt voor hogere en middel management vacatures, voor zowel vast dienstverband als voor interim opdrachten. Denk aan grote bedrijven met een L&D vacature, maar ook aan organisaties met openstaande vacatures als e-learning ontwikkelaar, educatieve uitgever, opleidingsmanager of product owner van een nieuw op te zetten digitaal leerplatform. Daarnaast biedt 227 Learning, samen met vooruitstrevende experts en ervaringsdeskundigen uit de learning industrie, kennisoverdracht in de vorm van netwerkbijeenkomsten, coaching, trainingen en opiniërende artikelen.

Kijk op de website van 227 Learning voor meer informatie.

227 MEDIA

Villa Anderstein
Andersteinweg 2
3953 BA Maarsbergen
0343-461255
info@227media.nl
routebeschrijving

OTYS Recruiting Technology © 227 Media | Sitemap