Routebeschrijving

Omdat wij op een landgoed gelegen zijn hebben de meeste navigatiesystemen moeite om de locatie van 227 Media te vinden. Wij adviseren u dan ook onderstaande routebeschrijving te gebruiken.

Vanaf de A28 Amersfoort-Utrecht

Neem afslag 6 Leusden/Woudenberg. Volg de N226 ca. 8 km, door Woudenberg heen, tot Maarsbergen. Bij de stoplichten, net voor de spoorwegovergang, rechtsaf richting Maarn. Na ± 500 m rechtsaf de Andersteinweg op. Na ± 500m bij bordje Landgoed Anderstein/Villa Anderstein rechtsaf het klinkerweggetje op het bos in. In de verte ziet u de villa (met puntdak) al staan. Na 250m parkeren op de parkeerplaats naast de villa. Onze ingang zit aan de kant van de parkeerplaats. Aanbellen bij het bordje 227 Media. Trap op naar de tweede verdieping waar ons kantoor zich bevindt.

Vanaf A12 Utrecht-Arnhem

Neem de afslag 22 Maarsbergen. Komend vanuit richting Utrecht onderaan de afslag linksaf (onder de snelweg door) richting Woudenberg, komend vanuit de richting Arnhem onderaan de afslag eerst linksaf en vervolgens rechtsaf richting Woudenberg/ spoorwegovergang. Dit is de N226. Rijd het spoor over, dan direct bij de stoplichten (na 100m) linksaf richting Maarn. Na ± 500 m rechtsaf de Andersteinweg op. Na ± 500m bij bordje Landgoed Anderstein/Villa Anderstein rechtsaf klinkerweggetje op het bos in. In de verte ziet u de villa (met puntdak) al staan. Na 250m parkeren op de parkeerplaats naast de villa. Onze ingang zit aan de kant van de parkeerplaats. Aanbellen bij het bordje 227 Media. Trap op naar de tweede verdieping waar ons kantoor zich bevindt.

Openbaar Vervoer

Vanaf Utrecht: neem de trein naar Rhenen, uitstappen op station Maarn. Vanaf Arnhem: neem de trein naar Utrecht, uitstappen op station Maarn. Vanaf station Maarn is de villa met het openbaar vervoer slecht te bereiken. Mocht u met het openbaar vervoer komen, dan kunnen wij u ophalen van station Maarn. Dit horen wij dan graag van te voren even.

227 Media

Villa Anderstein
Andersteinweg 2
3953 BA Maarsbergen
T 0343-461255
227 MEDIA

Villa Oranjelust
Maliebaan 89
3581 CG Utrecht
030-3074440
info@227media.nl
Routebeschrijving

OTYS Recruiting Technology © 227 Media | Sitemap