Algemene boeken

In de uitgeverijen van algemene boeken verandert veel: de distributie langs digitale shops neemt sterk toe, het e-book komt op en voor bepaalde categorie├źn boeken biedt de toevoeging van digitale informatie via web en app mogelijkheden.

Verder zijn er natuurlijk contentbrooking, het exploiteren van kanalen buiten de traditionele en ook andere businessmodellen, zoals Spotifyachtige, die maken dat er nieuwe impulsen gegeven kunnen worden aan de bedrijfstak. Ook in marketing is veel aan het veranderen, met name door social media.

Dat alles vertaalt zich in de behoefte aan instroom van mensen die met de innovatieve zaken kunnen omgaan, die gewend zijn om in digitale omgevingen te experimenteren en te opereren. Met name op die plekken voorziet 227 Media in een functie: we kennen immers het gehele spectrum van media en weten waar vergelijkbare ontwikkelingen al op gang zijn of waar goede ervaring zit.

Meer weten?
Binnen 227 Media is met name Klaas de Boer (Senior Consultant) actief in de markt van algemene boeken. Klaas deelt zijn kennis en inzichten graag met je. Bel hem op 06-512827601 of mail hem via klaasdeboer@227media.nl

Bent je zelf een talent in deze markt, klik dan hier: Inschrijven
227 MEDIA

227 Media - Villa Arendsburg 
Utrechtseweg 139
3702 AC Zeist
(085) 7602 722
info@227media.nl
Routebeschrijving

OTYS Recruiting Technology © 227 Media | Sitemap