Kennisinstituten


Steeds meer organisaties richten hun informatievoorziening in via een eigen professionele Mediaorganisatie/-afdeling. Dat vraagt nieuwe en andere competenties en kennis. Wij merken dat toppers die werkzaam zijn bij bijv. commerciële publishers echt het verschil kunnen maken bij deze organisaties.

Veranderend speelveld, nieuwe competenties

Kennisinstituten, maar ook brancheorganisaties en beroepsverenigingen hebben vanuit hun rol voor en door hun sector als taak om de professionals te informeren over actuele thema’s en ontwikkelingen in hun vak, tegenwoordig primair online. Waardoor er, naast de focus op de inhoud van de content (waarin deze organisaties vaak uitblinken), steeds meer focus op de veranderende behoefte van de doelgroep komt te liggen. Met bijbehorende nieuwe verdienmodellen. En tal van veranderingen aan de processen om content te verzamelen en te distribueren.

Voorbeelden van posities die we hebben ingevuld

  • Directeur Media 
  • Directeur Kennisportal 
  • Algemeen directeur/commercieel manager 
  • Projectmanager Online 
  • Manager Onderwijs 
  • Strategisch adviseur (interm) 
  • Online publishing consultant (interim) 
  • Database marketeer (interim) 
  • Projectmanager Digital (interim) 
  • Editor-in-chief (interim)

Meer weten?

We delen onze kennis en inzichten, opgedaan bij een flink aantal vergelijkbare organisaties, graag met u. Om u te helpen om te bepalen wat de beste opties zijn om de gewenste doelen te bereiken. Bel ons op 085-7602 722 of mail ons op info@227media.nl

Bent u zelf een topper die graag aan de slag zou gaan voor dergelijke organisatie, klik dan hier: Inschrijven

 

BIBLIOTHEKEN


De wereld van de bibliotheken is fors in beweging. De aantrekkelijke en goed georganiseerde uitleenfabrieken zijn al jaren opgestoomd in de richting van leesbevordering en educatie. Dit pakket aan diensten zal in de komende jaren nog verder uitgebreid worden.

Nieuwe activiteiten vragen nieuwe competenties. Ontwikkelen van businessmodellen, communicatie en marketing, het opzetten en uitvoeren van programma's, partnering en creativiteit. Competenties die veel voorkomen in de wereld van media: bij boekenuitgevers, brandmanagers van magazines of marketeers.

Vandaar dat 227 Media ook een uitstekende partner is als een bibliotheek op zoek gaat naar deze nieuwe competenties. We kunnen ze vinden in een aanpalende wereld: de mensen die direct waarde kunnen toevoegen vanuit hun ervaring.

Meer weten?
Bij ons volgt Klaas de Boer de ontwikkelingen op de voet. Door veel gesprekken en contacten weet hij wat er aan de hand is en kan hij zich een beeld vormen van wat gezocht wordt. Dat maakt dat wij een partner zijn, ook voor de dynamische wereld van bibliotheken. Neem gerust contact op met Klaas de Boer voor meer informatie.

 

227 MEDIA

227 Media - Villa Arendsburg 
Utrechtseweg 139
3702 AC Zeist
(085) 7602 722
info@227media.nl
Routebeschrijving

OTYS Recruiting Technology © 227 Media | Sitemap