227 Data Scientists — data science in de Media

Geen branche beschikt over meer data kansen dan de media- en content industrie. Ongekende hoeveelheden (klant)data, enorme content verzamelingen en websites en apps die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt. Grotendeels nog onontgonnen terrein. Voor de data professional dan ook vruchtbare grond: je boort nieuwe omzetstromen aan, werkt aan een wetenschappelijke doorbraak of realiseert nog onbekende kostenbesparingen.

Wij merken bij 227 Media dat de vraag naar data scientists sterk toeneemt. Veel mediabedrijven zijn op zoek naar professionals op het vlak van web analytics, consumer insights, marketing en business intelligence, fact based marketing, data engineering enz. Een schaarse en soms moeilijk te bereiken groep.

Met 227 Data Scientists richten wij ons sinds begin 2016 volledig op deze groep mensen. Dit heeft geleid tot een unieke pool van inmiddels zo’n 1.000 professionals die inzetbaar zijn op freelance basis of in loondienst. Door het organiseren van panels, events en adviesraden hebben we daarnaast een goed inzicht in het vakgebied, zodat we klanten ook inhoudelijk kunnen helpen met het maken van de beste match.

Of het nu gaat om het opbouwen van een data-afdeling, een eerste scan van uw data potentie door een freelancer, of het vinden van een Chief Data Officer, wij kunnen voor u snel de juiste mensen vinden.

Kijk op de website van 227 Data scientists voor meer informatie.

227 MEDIA

227 Media - Villa Arendsburg 
Utrechtseweg 139
3702 AC Zeist
(085) 7602 722
info@227media.nl
Routebeschrijving

OTYS Recruiting Technology © 227 Media | Sitemap