Learning

227 Learning: wij kennen de new learning professional!

Leren is een van de belangrijkste onderscheidende activiteiten voor de toekomst. Het tempo waarin de arbeidsmarkt verandert, neemt snel toe. Globalisering, digitale transformatie, robotisering en technologische ontwikkelingen stellen steeds andere en hogere eisen aan de vaardigheden en competenties van professionals.

Sinds een aantal jaren neemt online leren duidelijk de overhand. E-learning, webinars, virtual classrooms en moocs zijn inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Er is dan ook geen vakgebied zo in beweging als learning & development.

New Learning Professionals
Het vinden van de juiste talenten door organisaties wordt steeds complexer. 227 weet met haar jarenlange ervaring in de Media en content sector als geen ander welke skills en competenties nodig zijn in een wereld die steeds digitaler wordt. 227 Learning heeft sinds haar start hard gebouwd aan een pool met zogenoemde New Learning Professionals. Deze New Learning Professionals zijn zowel voor vast dienstverband als op interimbasis inzetbaar en hebben een achtergrond die aansluit bij de wensen van moderne learning companies; klant- en marktgericht, multidisciplinair, learning agile, digitaal en technology savvy.

Vaak zijn dit professionals uit nevenliggende industrieën (bijvoorbeeld media of technologie) of functiegebieden (bijv. online marketing, user technologie of commercial excellence) waar men voorop loopt qua ontwikkelingen. Wij hebben dan ook een uniek netwerk opgebouwd met professionals die direct inzetbaar zijn voor uw organisatie. Wij kennen de meeste van deze ‘New Learning Professionals’ persoonlijk. Wij weten wat ze kunnen, welke ervaring ze hebben en op welke manier ze inzetbaar zijn, vast of op interim basis.

Kennis en netwerk
227 Learning organiseert geregeld netwerk- en/of kennisbijeenkomsten samen met vooruitstrevende experts en ervaringsdeskundigen uit de learning industrie. We publiceren regelmatig blogs en interviews over trends en ontwikkelingen in de learning industrie en zijn organisator van de Learning Innovator Award die wij jaarlijks uitreiken.

 

Meer weten?
Kijk gerust op de website van 227 Learning of neem direct contact op met Sanne de Kemp via 0612615246 of sannedekemp@227learning.nl.

 

227 MEDIA

Villa Oranjelust
Maliebaan 89
3581 CG Utrecht
030-3074440
info@227media.nl
Routebeschrijving

OTYS Recruiting Technology © 227 Media | Sitemap