Wij zijn 227 Media

Op het collectieve CV van ons team staan tientallen jaren ervaring op directieniveau in de mediawereld. Wij spreken daarom uw taal. Wij kennen alle ins & outs van de business. En we begrijpen wat een modern (media)bedrijf nodig heeft in een wereld waar digitaal dominant is.

We hebben alle transities in de branche van binnenuit meegemaakt en volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. We kennen de impact van naar elkaar toe groeiende sectoren en distributievormen. En we onderkennen dat veel skills uit de publishing-sector ook buiten de mediawereld steeds relevanter worden.

Vanuit onze grondige marktkennis kunnen wij al deze veranderingen als geen ander vertalen naar uw behoeften. Daarom zijn wij ook uitstekend in staat om topkandidaten in sectoren als – bijvoorbeeld - publishing, broadcasting en  entertainment te plaatsen. En daarom kunnen we ondernemers binnen en buiten de media ondersteunen bij het ontwikkelen en finetunen van functieprofielen en bij het inrichten van hun (nieuwe) werkorganisatie.

Last but not least: geen bureau kent zoveel mediamensen in het midden- en topsegment persoonlijk als wij. We kennen het trackrecord van onze kandidaten en weten in welke setting ze tot die bijzondere prestatie zijn gekomen. We hebben scherp zicht op de vraag welke volgende stap bij hen zou passen. We zijn dagelijks in gesprek met opdrachtgevers en kandidaten. Om de beste match te vinden moet je heel dicht op de markt zitten, een echte nichespeler zijn. Wij zijn dat als geen ander.

Geschiedenis

227 bestaat sinds 2001. In dat jaar zei oprichter Geert Meijer vaarwel tegen zijn bestaan als directeur bij Wolters Kluwer en koos samen met een compagnon voor het vrije ondernemerschap. Die voorbereidingshandelingen vonden buiten werktijd en 'in stilte' plaats, onder de werknaam "227". Die werknaam was na een flink aantal maanden zo vanzelfsprekend geworden dat ze deze drie cijfers uiteindelijk ook gebruikten in de naam van de nieuwe onderneming. En zo ontstond 227 Search.

Het algemene label werd later opgesplitst in 3 delen: 227 Media, 227 Learning en 227 Datascientists.

In 2020 nam Marc Teuwsen het Media-label over en bracht dat onder in zijn eigen bedrijf 227 Talent Search. Binnen dit bedrijf richten we ons met name op de branches Media, Publishing, Broadcast en Entertainment.

 

227 MEDIA

227 Media - Villa Arendsburg 
Utrechtseweg 139
3702 AC Zeist
(085) 7602 722
info@227media.nl
Routebeschrijving

OTYS Recruiting Technology © 227 Media | Sitemap