Snel schakelen met resultaat

Dat is wat onze opdrachtgevers van jou als interimmer verwachten. Je werkt je snel in, krijgt dingen voor elkaar en levert concreet resultaat. Ook voor ons geldt dat we bij interim opdrachten snel schakelen. Om dat te kunnen doen, willen wij jou goed leren kennen. We gaan daarom als volgt te werk:

Talentpool

 • Schrijf je makkelijk in
  Als je je inschrijft komen jouw CV en gegevens in onze database. 
 • Informatie
  We vragen je om aanvullende informatie zodat duidelijk is waar jouw kracht en ambitie ligt. Daarmee plaatsen we je in één van onze interim talentpools. Je gegevens geven we nooit zonder jouw toestemming door aan derden.

Search en Match

 • Search op actuele opdrachten
  Vanuit een actuele opdracht zoeken wij heel gericht in ons kandidatenbestand en talentpools. We kijken naar de fit tussen het functieprofiel, jouw CV én jouw wensen.
 • Interesse peilen
  Wanneer een opdracht past bij jouw profiel en ambitie, zoeken wij discreet contact en peilen we of je interesse en tijd hebt.
 • Interview
  Ben je geïnteresseerd dan gaan we telefonisch in meer detail in op de functie en vragen we je om een geüpdatet CV door te sturen dat we aan de klant kunnen voorleggen. 
 • Shortlist
  We stellen altijd meer dan één kandidaat voor. De opdrachtgever beslist nadat hij de kandidaten op de shortlist heeft gesproken.

Start project

 • Contract afsluiten
  Je sluit een contract met ons. Onze modelovereenkomst is goedgekeurd door de Belastingdienst en voldoet aan de eisen vanuit de Wet DBA.
 • Facturen
  Je factuur stuur je naar ons. Wij verzorgen de (uren)administratie en financiële afwikkeling. Zodat dat tijdig en correct gebeurt. 
 • Aanspreekpunt
  Eenmaal bezig aan het project houden we contact met je. Onder andere om te evalueren hoe je het traject hebt ervaren en om te horen hoe het project je bevalt.


Geïnteresseerd? Schrijf je in in ons bestand van interim-kandidaten.

Hier zijn wij trots op

Wij werken voor topbedrijven

Meer informatie? We bellen je terug

Let's get in touch

Bel mij terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

227 Media gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.