Wie zijn we, en wat doen we?

227 Media is al 20 jaar hét bureau in Executive Search, Recruitment en Interim opdrachten voor Media, Content, Broadcast en de Entertainment industrie.

Bekijk onze collega's

We zijn binnen deze branche al marktleider sinds 2001.

Hoe we dat doen? Door specialisatie. Daar geloven we heilig in. Door grondige kennis die we hebben van de business, de markt en de (top)mensen die er werkzaam zijn. We letten op de harde criteria en skills, maar minstens net zoveel op de zachte kanten, de cultuur en diversiteit.

We komen zelf uit de media-branche, en zijn dagelijks in gesprek met zowel opdrachtgevers en kandidaten. We zeggen niet voor niks:

“We kennen de markt, we kennen de mensen”

We weten niet alleen wie actief ‘in’ is voor een carrièremove, we gaan ook op zoek naar kandidaten die latent in de markt zijn. Met diepgaande kennis van zaken. Daarom is de impact van onze searches vele malen krachtiger dan die van meer generieke bureaus, en kunnen wij onze klanten vaak verrassen met kandidaten die buiten hun blikveld vallen.

Geschiedenis

Ons bedrijf bestaat sinds 2001. In dat jaar werd 227 Search opgericht, destijds een gespecialiseerd bureau voor met name uitgeverijen. Het algemene label werd later opgesplitst in 3 delen: 227 Media, 227 Learning en 227 Data.

Sinds 2020 opereert 227 Media zelfstandig (als onderdeel van 227 Talent Search B.V.) vanuit Zeist. We richten ons hierbinnen met name op de branches Media, Publishing, Broadcast en Entertainment.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Of nieuwsgierig waar de naam “227” vandaan komt? Neem contact met ons op. We vertellen het je graag

Hier zijn wij trots op

Wij werken voor topbedrijven

Kom jij kennis maken?

Ontmoet onze consultants

Marc Teuwsen

Managing Consultant 

Marc zit alweer 10 jaar bij 227 Media, sinds 2020 als eigenaar. Hij heeft een brede ervaring in recruitment (Randstad en JobTrack.nl) en Entertainment (bij filmdistributeur Entertainment One).

“Er zitten veel cowboys en CV-schuivers in ons vak. Met goedkope, onervaren recruiters. Daar geloof ik niet in. Je moet de markt echt kennen, net als de mensen (je netwerk). Pas dan kun je echt waarde toevoegen.”

Broadcasting, Entertainment en online publishing zijn Marc’s kernmarkten.

Bel Marc op 06-51615441
Email Marc op marc@227media.nl

Maarten Timmers Verhoeven

Senior Consultant

Maarten is gepokt en gemazeld in de B2B media en e-commerce sector, met directiefuncties bij onder meer PCM, Sdu en Elektor International Media. Is sinds 2020 als consultant betrokken bij 227 Media.

“Het meedenken en oplossen van een organisatievraagstuk bij de klant is een inspirerend proces en met onze succes-ratio van >95% ook bewezen effectief”

Vanuit zijn ervaring richt hij zich met name op klanten in B2B en B2C publishing, brancheverenigingen en contentmarketingbureaus.

Bel Maarten op 06-51824563
E-mail Maarten op maarten@227media.nl

Klaas de Boer

Senior Consultant

Klaas heeft vele functies in het boekenvak vervuld. Directie bij Kluwer, Kosmos, Bohn Stafleu van Loghem en Lannoo. Sinds 2011 is hij consultant bij 227 Media. 

“Het is altijd een spannend proces om de juiste vrouw of man op de juiste plek te krijgen. Echt mensenwerk!”

Vanuit zijn ervaring richt hij zich met name op klanten in publishing, wetenschappelijk, B2B en B2C.

Bel Klaas op 06-51282760
Email Klaas op klaas@227media.nl

Meer informatie? We bellen je terug

Let's get in touch

Bel mij terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

227 Media gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.