Interim

Juist in een wereld van snelle veranderingen kan de inzet van een ervaren interim-manager of -professional uw innovaties of verandertrajecten versnellen en uw koers scherp houden. ‘Veranderen’ vereist immers andere competenties dan ‘consolideren’. Maar ook voor vervanging van reguliere functies kennen wij de beste interim-kandidaten uit de markt.

Wij bieden snelheid en topkwaliteit door onze interim-pools 

Wij hebben in de loop der jaren een uitgebreid bestand met honderden ervaren interim mediaprofessionals opgebouwd, en daarbinnen verschillende talentpools gemaakt (voor veel voorkomende profielen). Zodoende kunnen we razendsnel een inhoudelijk perfecte match maken tussen uw opdracht en een interim kandidaat.

Onze garantie: we selecteren scherp op de kandidaten die in onze talentpool worden opgenomen. Niet alleen hebben onze interimmers aantoonbare expertise en kennis. Zij hebben ook voldoende ervaring in de gewenste rol én daarbinnen resultaten geboekt. Onze interimmers hebben de senioriteit om mensen mee te krijgen. Daar steken we onze hand voor in het vuur.

Voor de meeste functies kunnen we al binnen twee-drie werkdagen een set kandidaten voorstellen, zodat er voor u ook iets te kiezen valt.
Verder ontzorgen we uw organisatie helemaal. Behalve de werving, verzorgen we tariefsonderhandelingen en alle contractuele zaken. Onze modelovereenkomst is goedgekeurd door de Belastingdienst, waarmee we volledig voldoen aan de eisen vanuit de Wet DBA. Ook zorgen we dat alle (aansprakelijksheids)verzekeringen op orde zijn. Als laatste verzorgen we de (uren)administratie en financiële afwikkeling, zodat u zich 100% kunt richten op de inhoud van de klus of het project.

Recent hebben we onder andere de volgende interim-opdrachten ingevuld:

  • Manager Broadcasttechniek en ICT bij een regionale omroep 
  • HR Businesspartner bij een publieke omroep 
  • Senior Financial Analyst bij een internationale B-C organisatie 
  • Senior communicatie-adviseur bij een overheids-instelling 
  • Projectmanager bij een uitgever 
  • Uitgever bij een B-C publisher


Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Hier zijn wij trots op

Wij werken voor topbedrijven

Meer informatie? We bellen je terug

Let's get in touch

Bel mij terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

227 Media gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.