Onze diensten

227 Media is hét bureau in Executive Search, Recruitment en Interim Management voor Media-, Content- en Entertainment-bedrijven. Wij richten ons vooral op executive functies en professionals voor middle management niveau.

Content

Rode draad in ons klantenbestand is feitelijk de factor Content: al onze klanten zijn actief bezig met het publiceren van content in welke vorm en via welk medium ook. Of ze spelen een ondersteunende rol in dat proces. Het spreekt daarbij vanzelf dat 'online' in onze portfolio, van zowel kandidaten als opdrachtgevers, een kernbegrip is. Immers, content wordt meer en meer via het online kanaal verspreid, en specifieke online competenties worden steeds belangrijker.

Dienstverlening

227 Media levert de volgende diensten:

Daarnaast bieden wij ook Executive coaching.

Consultants

De consultants van 227 Media hebben allen een ruime ervaring in de uitgeverij- en mediasector. Wij "spreken de taal" en weten wat er speelt. De praktijk heeft geleerd dat juist dat onze grote kracht is en we daardoor beter in staat zijn om ook bij lastige vacatures en profielen dé juiste kandidaat voor u te vinden. Wij beschikken over een groot en actief netwerk en ons streven is om alle potentials en high potentials werkend in de mediabranche en aanpalende branches te kennen.

Onze klanten

Benieuwd wie zoal klant bij ons zijn? Kijk dan bij onze klanten.
227 MEDIA

227 Media - Villa Arendsburg 
Utrechtseweg 139
3702 AC Zeist
(085) 7602 722
info@227media.nl
Routebeschrijving

OTYS Recruiting Technology © 227 Media | Sitemap