Business Developer Opleidingen & Congressen Euroforum

Voor Euroforum zoeken wij een ondernemende Business Developer voor de ontwikkeling van het portfolio events en congressen.
Eindhoven
Vast
HBO/Academisch
€ 4000 - € 5000
40 uur 32 uur
Nieuw

Functie omschrijving

Voor Euroforum in Eindhoven zijn we op zoek naar een Business Developer Opleidingen & Congressen. In feite ondernemers binnen een onderneming die de opleidingentak verder ontwikkelen. Euroforum heeft meerdere posities beschikbaar, zowel voor starters als voor ervaren congres- en opleidingsmanagers.

In het kort, je bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt zelfstandig opleidingen en congressen, in blended en fysieke vorm. Je geeft de opleidingen niet, je doceert niet, maar je stekt het inhoudelijke programma samen en produceert de events. Als Business Developer ben je creatief als het gaat om commercie en toon je ondernemerschap. Research is een belangrijk onderdeel van je functie. Je volgt actief de ontwikkelingen en trends binnen jouw vakgebied en je hebt veelvuldig contact met vakdeskundigen, docenten en trainers. Je werkt met een enthousiast team van marketeers, sales, projectcoördinatoren en opleidingsadviseurs om de opleidingen samen in de markt te zetten. Jij bent de aanjager van dit team en verantwoordelijk voor de inhoud en het succes van het project.

Je hebt dus een feilloze neus voor trends in de maatschappij, weet wat 'hot' is en wat er leeft. Op basis daarvan ontwikkel je een programma of training, denkt na over een pakkende titel, opzet, duur, locatie, multimediale mogelijkheden en zoekt state of the art sprekers hierbij. Je belt, spreekt, communiceert, sluit deals. Tegelijkertijd maak je zelf een budget, houdt opbrengsten en kosten steeds in de gaten en zorgt zo voor een mooie winstgevendheid van je event.

Je krijgt extreem veel vrijheid. Niemand vertelt je wat te doen en wat niet. Je bent beslist een self-starter. Het is je eigen "toko", je bent verantwoordelijk voor de opbrengsten en kosten van jouw event. Deze commerciële verantwoordelijkheid zie je als iets positiefs, als een gave uitdaging.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

  • De samenstelling van de opleidingen
  • Het identificeren en inspelen op nieuwe marktkansen binnen je vakgebied
  • Het researchen en toetsen van relevante onderwerpen
  • Het behalen van de commerciële doelstellingen van het team

De baan is zo veelzijdig, dat het niet doenlijk is om een lange bulletlist met activiteiten weer te geven. In plaats daarvan doen we het anders. Een collega van Euroforum schreef een blog over "Een dag uit het leven van". Dit geeft veel meer feeling of dit de baan voor jou is. Klik HIER voor meer informatie.

Mocht je interesse hebben, dan ontvang ik graag je CV met een korte motivatie.

Functie-eisen

  • Je bent minimaal HBO-opgeleid
  • Meerder functies beschikbaar, starter, een tweede stap met 3-5 jaar werkervaring, maar dat mag ook 10 jaar of meer zijn.
  • Je bent aantoonbaar ondernemend.
  • Je bent positief ingesteld, high energy level, echt een doener.
  • Je bent communicatief sterk
  • Je bent ambitieus. Je hebt doorgroei-ambitie. Dit is niet jouw eindfunctie.
  • FLUENT DUTCH IS A REQUIREMENT FOR THIS ROLE!

Bedrijfsprofiel

Euroforum organiseert al bijna 50 jaar events, opleidingen en trainingen. Een zeer succesvol bedrijf. In samenwerking met vooraanstaande partners, sprekers en docenten is Euroforum leading in het spotten van nieuwe trends, die vertaald worden naar inhoudelijke opleidingen en innovatieve events.

Wil je een idee krijgen van de soorten opleidingen? Klik HIER voor een overzicht:

De missie van het bedrijf is: "We willen de meest inspirerende, onafhankelijke events- en opleidingen partner van Nederland zijn. Wij creëren maximale waarde door de autoriteit te zijn in specifieke markten door hoogwaardige kennis te delen en netwerken op en uit te bouwen". De 4 belangrijkste kernwaarden zijn: Drive, Change, Ownership en Fun

Bij Euroforum werk je in een organisatie met circa 80 hoogopgeleide professionals in een inspirerend kantoor in hartje Eindhoven, die allemaal met veel passie en drive werken aan het samen ontwikkelen van innovatieve opleidingen en events. Men streeft er dagelijks naar om verder te groeien in de talenten als mens, maar ook als team en organisatie. Dit alles vindt plaats in een open bedrijfscultuur met flexibele werkplekken.

Naast het harde werken is er voldoende tijd voor verbindende activiteiten en gezelligheid. Kenmerkend hiervoor zijn de drie wekelijkse Pausa Activa, vrijdagmiddagborrel, maandelijkse gezamenlijke bedrijfslunch en diverse bedrijfschallenges.

Arbeidsvoorwaarden

  • Vast salaris, afhankelijk van ervaring en prestatie, tot circa € 4.500 bruto per maand (o.b.v. 40 uur), mogelijk uitlopend naar € 5.000.
  • Uitstekende bonusregeling van enkele maandsalarissen
  • Mogelijkheden om je te ontwikkelen middels het persoonlijke talentprogramma
  • Standplaats Eindhoven. Je werkt hoofdzakelijk met de rest van het team op kantoor, maar een dag thuiswerken kan daarbij zeker.

Business Developer Opleidingen & Congressen Euroforum

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

227 Media gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.