TERUGBLIK OP WORKSHOP ENDEMOL EN MASTERCLASS DATA IN BROADCAST

Als 227 Media proberen wij al jaren waarde toe te voegen, door het leveren van het beste talent uit de markt. Zo plaatsten wij vele marketeers, sales-medewerkers, (hoofd)redacteuren, digital managers, projectmanagers en ook general managers binnen veel media- en content bedrijven.

Als het over data gaat krijgen wij echter vaak niet een concrete vraag naar een kandidaat, maar worstelt de klant veelal met het traject: β€˜β€™Wat kan ik (meer) met data en welke mensen heb ik daarvoor nodig?’’

Veel mediabedrijven beschikken over data, maar benutten deze veelal onvoldoende. Daarom hebben wij een workshop ontwikkeld, waar we naast informatie en inspiratie ook aan de slag gaan met echte use-cases van een klant om zo inzicht te geven in de potentie van data.

Deze workshops kunnen in-house gegeven worden, zoals we afgelopen week hielden bij EndemolShine, of in de vorm van een Masterclass/open inschrijving. Afgelopen week vond de eerste Masterclass plaats in Beeld en Geluid, waar wij twaalf mensen uit de omroepwereld bij elkaar hebben gebracht en nieuwe inzichten betreft de potentie van data hebben gegeven. Een groot succes, wat wij zeker gaan herhalen dit jaar.

Meer informatie over toekomstige workshops en Masterclasses zal volgen via de Nieuwsbrief en op de website. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met Marc Teuwsen op 06-51615441 om de mogelijkheden te bespreken.


227 MEDIA

Villa Oranjelust
Maliebaan 89
3581 CG Utrecht
030-3074440
info@227media.nl
Routebeschrijving

OTYS Recruiting Technology © 227 Media | Sitemap