Winnaar 227 Learning Innovator Award 2018 - persbericht


Esther Burger, HRD manager T-Mobile, wint de Learning Innovator Award 2018; dé vakprijs op het gebied van innoveren in de Learning markt.

Donderdag 22 maart jl. vond voor de tweede keer de uitreiking van de Learning Innovator Award 2018 plaats. Initiatiefnemer Sanne de Kemp: ‘Het learningveld is volop in beweging, in haar volle breedte. We willen met deze persoonsprijs aandacht geven aan de innovatieve persoon die echt impact maakt binnen de industrie.”

Dit jaar mocht Esther Burger, HRD manager bij T-Mobile de award in ontvangst nemen. De jury roemde de beweging die zij in gang heeft gezet en de realisatie van het employability budget. Met haar geloof in Self Directed leren, enorme gedrevenheid en enthousiasme zorgde zij ervoor dat het eigendom van leren echt bij medewerkers komt te liggen.

De uitreiking was de finale van het volgeboekte Learning Innovation Event 2018 waar meer dan 100 learning professionals aanwezig waren. Sanne de Kemp, business unit manager, opende de middag namens organiserend bureau 227 Learning.

Tijdens het Event kregen de bezoekers alles te horen over de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van leren. Spraakmakend was de presentatie van Peter van Sabben van Growth Tribe, Co-founder van Europa’s eerste growth hacking academy. Maar ook presentaties van SAM Safety, TinQwise Immersive en Drillster gaven inspirerende inzichten in de ontwikkelingen binnen het vakgebied.

De jury van de award bestond uit vier experts op het gebied van leren en ontwikkelen. Jan Rijken, directeur van CrossKnowledge, Jorien Castelein, CEO Blink, Hans Schuurmans, CEO SkillsTown en de winnaar 2017 François Walgering, eigenaar MOOCFactory. “Het is een feestje om te zien hoe ons vakgebied zich ontwikkelt” aldus Jan Rijken.

 

 

Foto: jurylid Jan Rijken overhandigt de award aan Esther Burger

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sanne de Kemp, Business unit manager 227 Learning, via 0343-461255 / 06-12615246 of sannedekemp@227learning.nl

Lees hier meer over:
Learning Innovator Award 2018
Learning Innovation Event 2018

 


 


227 MEDIA

Villa Oranjelust
Maliebaan 89
3581 CG Utrecht
030-3074440
info@227media.nl
Routebeschrijving

OTYS Recruiting Technology © 227 Media | Sitemap