Interim

De beste interimmer voor uw digitale transformatie

Niet een geschikte kandidaat, maar de beste. Dat doen wij in onze Werving & Selectie. En dat doen we ook in het vinden en plaatsen van een Interim Professional.

Talentpools

Wij hebben flink geïnvesteerd in het opzetten van talentpools, met flexibel in te zetten specialisten. Interimmers waarvan we weten wat ze kunnen en in hoeverre ze beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld op het terrein van “datascientists”, maar ook van “online educatieve projectmanagers” en “productowners”. Of “Specialisten voor Video on Demand” en “Business Developers”.

Vrijwel altijd bevinden die pools zich op het snijvlak van Conceptontwikkeling, Digital en Business & Content.
Wij bieden hiermee de talenten die flexibel en op korte termijn inzetbaar zijn bij onze klanten, die daarmee snelheid creëren in het realiseren van de strategische projecten.

Interim bij 227 Media

Bewezen kwaliteit
We selecteren scherp op de kandidaten die in onze talentpool worden opgenomen. Per functiegebied nemen we mensen op in de pool die aantoonbare expertise/kennis hebben, voldoende ervaring/vlieguren hebben in de rol en die bewezen resultaten hebben geboekt.

Soft skills
Bij interim gaat het lang niet meer alleen om de beschikbaarheid van mensen, maar om de ‘perfect fit’. De Interim Professional moet een topper zijn, die voldoet aan alle eisen en nog een beetje extra. En die perfect fit zit hem dus ook in de mens achter de Interim Professional.
De zogenoemde soft skills winnen terrein en worden in toenemende mate op waarde geschat. Wij zijn blij met deze ontwikkelingen, immers, uiteindelijk gaat het om het vinden van de best match! En dat is wat ons betreft inderdaad dat totaalplaatje van achter- grond, kwaliteiten en persoonlijkheid.

Getting the job done

Onze interimmers hebben de senioriteit om mensen mee te krijgen: they get the job done. Ze tonen leiderschap, zijn creatief en laten zich niet in de weg staan door ‘maar zo doen we dat hier niet’ of ‘dat gaat toch niet werken’. Ze kunnen juist een boel onduidelijkheden wegnemen, omdat ze onafhankelijk zijn. Voor het resultaat gaan.

Keuze uit meerdere interimmers
En net als bij Werving & Selectie brengen wij onze klanten altijd in contact met een aantal verschillende interimmers, meestal zo’n drie, zodat er ook iets te kiezen valt.

Tempo in afhandeling
We zien dat de invulling van een interimpositie meer snelheid vraagt dan het vinden van een vaste medewerker. Ons proces is dusdanig ingericht dat wij voor veel functies al binnen een aantal werkdagen een set kandidaten kunnen voorstellen.
Juist omdat we dan putten uit de door ons opgebouwde talentpools.

Fieldmanagement
Niet alleen brengen we de beste match tot stand. We ondersteunen Opdrachtgever en Interimmer via fieldmanagement, om het project optimaal te laten verlopen. En mogelijke problemen snel aan te pakken.

Geen risico's met Wet DBA

We bewaken of er voldaan wordt aan de eisen vanuit de Wet DBA. Uiteraard in de contractfase, via onze, door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst. Maar nog belangrijker: tijdens de uitvoering van het project bewaken we of in de praktijk ook daadwerkelijk DBA-proof wordt gewerkt.

Administratie op orde
Uiteraard verzorgen we ook de (uren)administratie en financiële afwikkeling. Zodat dat tijdig en correct gebeurt.

Top 10 skills in 2020
1. Complex Problem Solving
2. Critical Thinking
3. Creativity
4. People Management
5. Coordinating with Others
6. Emotional Intelligence
7. Judgment and Decision Making
8. Service Orientation
9. Negotiation
10. Cognitive Flexibility


Top 10 skills in 2015
1. Complex Problem Solving
2. Coordinating with Others
3. People Management
4. Critical Thinking
5. Negotiation
6. Quality Control
7. Service Orientation
8. Judgment and Decision Making
9. Active Listening
10. Creativity
Source: Future of Jobs Report World Economic Forum

Informatie over Interim management

Wilt u meer weten over het inhuren van een interim manager via 227 Media neem dan gerust contact op met Stef Löhr via 06-54211544 of steflohr@227media.nl.

227 MEDIA

Villa Oranjelust
Maliebaan 89
3581 CG Utrecht
030-3074440
info@227media.nl
Routebeschrijving

OTYS Recruiting Technology © 227 Media | Sitemap